Utilizatori Online

Avem 5 vizitatori online

Sondaj

În care dintre următoarele structuri gradul de răspândire al corupţiei este cel mai ridicat:
 
ŢICUL Stela
   

lec. sup., doctorand


Disciplina predată: Limba engleză


E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza


  

Studii:

1993-2001: Liceul "Mihai Viteazul", Chişinău.
2001-2005: Universitatea de Stat din Moldova, Chişinău, Facultatea de Litere; specialitatea: Limba şi literatura română/Limba engleză.
2006-2007: Universitatea de Stat din Moldova, Chişinău, Facultatea de Limbi Străine: Studii de masterat – Limba şi literatura engleză.
2007 – prezent: Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea de Litere: Studii doctorale – Limba română.

Experienţă profesională:

2005-2006: Universitatea Tehnică a Moldovei, Departamentul de Informatizare. Funcţia: traducător rom.-engl./engl.-rom.; redactarea textelor în limba română/engleză.
2006: Membru al grupului de implementare a Sistemului de Management al Calităţii în cardul proiectului SOROS.
Septembrie 2006: Universitatea Tehnică a Moldovei, Departamentul de Management al Calităţii. Funcţia: traducător rom.-engl./engl.-rom.; redactarea textelor în limba română/engleză.
Septembrie 2007: Universitatea Tehnică a Moldovei, Departamentul de Management al Calităţii. Funcţia: metodist – responsabil de implementarea Sistemului de Management al Calităţii şi ECTS; traducător rom.-engl./engl.-rom.; redactarea textelor în limba română/engleză.
Noiembrie 2007: Universitatea Tehnică a Moldovei, Catedra Limbi Moderne, lector asistent, disciplina predată – Limba engleză.

Publicaţii:

1. "The Assurance of the Quality of Studies – Technical University of Moldova concerns", Petru Todos, Andrei Chiciuc, Stela Ţicul, Gheorghe Manolea, 18-19 Mai 2006, Braşov, România, la "10th International Conference on Optimization of Electrical and Electronic Equipments".
2. "Some Aspects Referring to the Past ant Present Developments in the Field of Electrical Engineering in the Republic of Moldova", Petru Todos, Aurel Marinciuc, Stela Ţicul, conferinţa ştiinţifică din 12 Octombrie 2006, Iaşi, România.
3. "The Institutional System of Quality Management", Otilia Dandara, Petru Todos, Stela Ţicul, conferinţa ştiinţifică din Innsbruck, Austria, 2007.
4. "Double Negation in Romanian and English Languages", Stela Ţicul, Studia Universitatis, Seria Ştiinţe Umanistice, Nr. 10, Editura USM, 2007, p. 109-112.
5. "Ways of Expressing Negation in Romanian and English Languages", Stela Ţicul, Studia Universitatis, Seria Ştiinţe Umanistice, Nr. 10, Editura USM, 2007, p. 106-108.
6. Teză de licenţă "Modalităţi de redare a negaţiei în limba română", Stela Ţicul, USM, Facultatea de Litere, catedra de Limbă Română, Lingvistică Generală şi Romanică, conducător ştiinţific dr. hab., conf. univ. Gherasim Alexandra, 2005.
7. Teză de master "A Contrastive study of Negation in Romanian and English Languages", Stela Ţicul, USM, Facultatea de Limbi Străine, catedra de Filologie Engleză, conducător ştiinţific conf. univ., dr. în filologie Matei Tamara, 2007.
este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este este
 
 

Noutăţi